Adsense

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Deadpool İnceleme

Tür:Aksiyon
Platform:PC,XBox360,PS3
Grafik:100/82
Ses:100/88
Oynanış:100/83
Yapım:Lionhead Studios
GENEL:100/81

2013 yılında piyasaya sürülen Deadpool oyunu aslında birçok oyunsever tarafından uzun zamandır beklenen bir oyundu ve uzun zamandır oyunun yapılması için yapımcılar ikna edilmeye çalışılıyordu.Şahsen benim Deadpool ile tanışmam bir Spider-man oyunuyla olmuştu ancak o oyunda düşman olarak karşımıza çıkıyordu. Bu sefer ise oyunun başkarakteri olarak karşımızda Deadpool.

Deadpool şimdiye kadar zaman zaman düşman zaman zaman ise bir kahraman olarak gösterildi ancak değişmeyen tek şey düşük çenesi ve komik kişiliği oldu. Bu oyunda da Deadpool baştan sona her şeyle ve herkesle dealga geçiyor,gırgır yapıyor. Oyun boyunca bazen yapımcılarla bazen diğer süper kahramanlarla uğraşıp onları canından bezdiriyor desek yeridir. Konu olarak ise başarılı bir şey yok ortada ama Deadpool'un müthiş seslendirmesi ve espriler nedeniyle oyun başında iyi vakit geçiriyorsunuz. Oyunda, Deadpool ve X-Men grubundan birkaç üye (rogue,psylocke,wolverine...) güçlerini birleştirerek Sinister'e karşı savaşıyorlar.

Oynanış olarak oldukça kolay bir kontrole sahip ve ilk başlarda oldukça çeşitli seçenekler var gibi görünsede (silah upgrade sistemi,yeni kombo açmak vs.) bir süre sonra oynanış kendini tekrar etmeye başlıyor ve oyun biraz sıkıcı bir hale dönüşebiliyor. Deadpool'un tüm vücudu kopsada,yok olsada onun için hiç sorun değil çünkü iyileşme özelliği sayesinde onun için ölümsüz diyebiliriz. Bu yüzden ilginç aravideolara şahit olmanız sözkonusu oluyor. Genel olarak eğlenceli oynanışıyla kendisini oynatmayı başaran bu oyunu denemenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder