Adsense

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Orcs Must Die! 2 İnceleme

Tür:Aksiyon
Platform:PC
Grafik:100/70
Ses:100/73
Oynanış:100/80
Yapım:Robot Entertainment
GENEL:100/78 

2012 yılında piyasaya sürülen Orcs Must Die! 2 oyunu keyifli oynanışıyla ve multiplayer özelliğiyle oyunseverlerin denemek isteyeceği oyunlar arasında yer alıyor.

Orcs Must Die! 2 oyunu renkli grafikleriyle ilk bakışta oyuncuda iyi bir izlenim oluşturuyor. Oyunda iki farklı karakterden birini seçerek oynayabiliyoruz. Karakterlerin çizimleri çizgi film tarzında ve oyun konseptine oldukça uygun ayarlanmış. Oyunun konu bakımından anlatılacak pek bir şeyi yok. Olay madenlerdei ork baskınlarını gerek çeşitli tuzaklar kurarak gerekse çeşitli stratejiler geliştirerek bastırmak. Oyunun keyfinin çıkması için özellikle multiplayer oynanmasını öneririm.

Oyunda ork öldürdükçe skill puanları kazanıyoruz ve bu puanları yeni tuzak ve silah almak için harcıyoruz. Sonra yine ork öldürmeye devam ediyoruz. Yani oyunun adından da anlaşılacağı gibi Orklar Ölmeli! Keyifli diyalogları ve oynanış tarzıyla oyun inceleme sitelerinde genelde iyi not almayı başaran Orcs Must Die! 2 oyunu benden de geçer not almayı başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder