Adsense

15 Temmuz 2013 Pazartesi

MotoGP 13 İnceleme

Tür:Yarış
Platform:PC,PS3,XBox360,Vita
Grafik:100/70
Ses:100/70
Oynanış:100/55
Yapım:Milestone - PQube
GENEL:100/55

Bu zamana kadar değişik türde yarış oyunları oynamama rağmen sanırım hiç motosikletli yarış oyunu oynamamıştım. Zaten bu tarzda da çok fazla oyun yok bildiğim kadarıyla.

Yarış oyunlarını son zamanlarda oldukça detaylı ve zor yapmaya başladılar oyun şirketleri ve bunun en açık örneğinide MotoGP 13 olarak gösterebilirim. Oyunun başında kariyer modu için bir karakter yapıyoruz ve dilersek kariyer moduna başlayabiliyoruz. Kariyer modunda ilk olarak gelen teklifler arasından bir takıma katılıyoruz ve böyleye motosiklet yarışı kariyerimiz başlıyor. Amacımız tabiki katıldığımız tüm yarışlarda iyi dereceler elde etmek ve en iyi yarışçı olmak. Oyun çok fazla detaylı olduğundan motosikletin tüm parçalarını istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz ve bu ayarlamalar bize yarış esnasında kolaylık sağlıyorlar.

Oyuna uygun,genelde hızlı ve sert müzikler seçilmiş. Oynanış hakkında bir şey demek gerekirse tek kelimeyle "zor" olmuş diyebilirim. Adamakıllı bir yarış yapabilmek için kontrollere alışmak uzun bir zamanınızı alabilir ve bu yüzden de sıkılıp oyunu bırakma olasılığınız çok yükse. Son söz olarak ise yarış oyunu olarak bu oyundan daha kaliteli yapımlar piyasada var ve bu yüzden seçiminizi öncelikle diğer yapımlardan yana kullanmanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder