Adsense

16 Temmuz 2013 Salı

Two Worlds 2 İnceleme

Tür:RPG
Platform:PC,XBox360,PS3
Grafik:100/82
Ses:100/75
Oynanış:100/65
Yapım:Reality Pump - TopWare Interactive
GENEL:100/70

2010 yılında piyasaya sürülen Two Worlds 2 oyunu kendi alanındaki oyunlar arasında çokta fazla bir popüleriteye sahip olmayan bir oyun olsada yinede bu türün sevenleri bakımından denenmesi gereken,grafikleriyle umut vaadeden ancak oynanışıyla malesef vasatı geçemeyen ortalama bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Açık dünya olan oyunumuz gerek resimleri gerekse videolarıyla bende büyük bir merak uyandırmıştı ancak oyunu açıp kontrolleri görmemle beraber oyunun kalitesi bir anda azaldı. Etkileyici aravideoları ve kaliteli grafikleri olmasına rağmen hem konu bakımından hem de oynanış bakımından kötü bir yapım olmuş diyebilirim. Oyunda kendi karakterimizin görünüşünü ismini vs. ayarlayıp başlıyoruz ve giriş videosunda bir imparatorun kalesinde ablamızla birlikte tutsak olduğumuzu görüyoruz. İmparator çok acımasız ve gaddar bir biçimde ablamıza eziyet ediyor ve bizden bazı sırlar öğrenmeye çalışıyor. Daha sonra zindana doğru götürülürken orkların ve gizemli bir kızın yardımıyla ordan kaçmayı başarıyoruz. Bu andan sonra orklarla ortak çalışarak ablamızı kurtarmak ve imparatoru yenmek için kendimizi geliştirmeye başlıyoruz.

Oyunun müzikleri oyuncuya heyecan vermekten çok uzak ve atmosfer bir türlü sizi içine alamıyor. Devamlı sanki zoraki bir takım görevler yapıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz ve bunun yanında bir de oynanışın kötü olması eklenince malesef oyun genel olarak vasat bir oyunu geçemiyor. Genede bu türün sevenleri tarafından bir şans verilebilecek bir oyun diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder