Adsense

19 Temmuz 2013 Cuma

Ride to Hell Retribution İnceleme

Tür:Aksiyon-Macera
Platform:PC,PS3,XBox360
Grafik:100/75
Ses:100/60
Oynanış:100/60
Yapım:Deep Silver
GENEL:100/60

2013 yılında piyasaya sürülen Ride to Hell Retribution oyunu birçok oyun inceleme sitesi tarafından deyim yerindeyse yerden yere vuruldu. Diğer incelemeleri okuduktan sonra oyuna başlarken benimde oyuna karşı bir önyargım oluştu ve bu önyargımda da malesef haklı çaktım.

Vietnam'dan dönen Jake adlı bir karakteri yönettiğimiz oyun genel olarak motosiklet ve çeteler üzerine kurulmuş bir oyun. Jake uzun süre sonra evinde döndüğünde bir gece kardeşiyle beraber bir eğlence klübüne giderler. Jake'in kardeşinin başı çetelerle derttedir ve ani bir baskına uğrarlar. Jake herne kadar kardeşini kurtarmak için mücadele versede sonunda kardeşi gözleri önünde boğazı kesilerek öldürülür ve Jake'de yaralanır. Daha sonra Jake bunu kardeşine yapan çeteyi bulup,tüm üyelerini teker teker öldürmek için ant içer ve onların peşine düşer...

Oyunun müzikleri çok eski tarzda olduğundan benim pek hoşuma gitmedi. Grafikleri içinse güzel diyebilirim ama asıl sorun oynanışta karşımıza çıkıyor. Kontroller çok berbat ayarlanmış olduğundan karakterinizi adam gibi kontrol edemiyorsunuz ve motosiklet sürmek bir eziyete dönüşüyor. Konu olarak klasik ve alışılagelmiş bir konuya sahip,grafik bakımından idare eder ve oynanış bakımından sınıfta kalmış bir oyun olarak bu oyun yerine zamanınızı farklı oyunlar için değerlendirmenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder