Adsense

28 Haziran 2014 Cumartesi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines İnceleme

Tür:Aksiyon RPG
Platform:PC
Grafik:100/72
Ses:100/74
Oynanış:100/68
Yapım:Troika Games - Activision
GENEL:100/73
 
2004 yılında piyasaya sürülen Vampire: The Masquerade – Bloodlines oyununda bir vampirin gözünden vampirler arası kan davasına şahit oluyoruz.

Oyunun hemen başında farklı klanlar arasından bir vampiri seçerek onun sosyal,fiziksel vs. yeteneklerini ayarladıktan sonra oyuna başlıyoruz. Oyunun başında nasıl vampire dönüştüğümüzü anlatan kısa bir video izliyoruz ve bu andan sonra ilk olarak vampir güçlerimizi nasıl kullanacağımızı anlatan öğretici bölümü oynuyoruz. Daha sonra ise herhangi bir sıraya bağlı kalmaksızın farklı ana ve yan görevleri yaparak oyunda ilerliyoruz. Oyun boyunca çeşitli silahlar (tabanca,balta,sopa vs.) kullanabiliyoruz ayrıca vampirimizin ırkına göre çeşitli özel yeteneklerini kullanabiliyoruz. Gücümüz azaldığında insanların kanını içerek iyileşebiliyoruz.

Genel olarak karanlık bir atmosferi olan oyun çıktığı yıla göre oldukça kaliteli grafiklere sahip. Ayrıca resmi olmayan yamalarla oyun çok daha güzel bir hale getirilmiş durumda. Oyunun müzikleri ise karanlık atmosfere uygun bir şekilde tasarlanmış ancak oynanış bakımından biraz vasat kalan bir oyun olmuş diyebilirim. Genel anlamda büyük bir kesime hitap eden bir oyun olmasada bu oyunun gerçekten çok fazla seveni var. Bir vampir olarak farklı bir deneyim yaşamak isteyenler oyunu deneyebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder